More

  ATENŢIE! Actualizarea firmware 4.45, pentru PS3, poate bloca consola

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony a lansat ultima actualizare de firmware 4.45, pentru consola PlayStation 3. Actualizarea dezactivează notificările „trophy” din joc. Acest sistem de notificări postează pe contul de Facebook, ori de câte ori utilizatorul realizează un „achievement” (ţintă impusă de joc), pe wallul utilizatorului.

  Preblemele, pe care noua actualizare le crează, au fost semnalate prin comentarii ale utilizatorilor, pe diferite forumuri. Unii spun că după actualizare, consola de blochează. După ce actualizarea a fost finalizată, apare logoul PS3, dar nu mai apare meniul transversal. În ciuda încercărilor de deblocare, prin repornirea consolei, problema nu s-a remediat.

  Mulţi spun că şi mediul de stocare, de 500GB, al PS3 ar fi afectat de această eroare. Principalul motiv pentru care Sony a introdus aceasta actualizare este pentru a permite utilizatorilor dezactivarea notificărilor de tip „trophy”, care se actualizează, în timp real, pe măsură ce te joci.

  Vom reveni cu mai multe detalii, pe măsură ce vom avea informaţii noi. Între timp, vă sfătuim să nu actualizaţi firmware-ul până când nu există un punct de vedere oficial, din partea Sony, despre acestă problemă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.