More

  Twitter atacă Foursquare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Platforma de microblogging, Twitter, a anunţat că a apelat la serviciului de descoperire a locaţiei, Spindle, în încercarea de a ataca segmentul utilizatorilor serviciului Foursquare.

  Spindle descrie serviciile furnizate drept un “flux de ştiri din vecinătatea ta”, realizănd un colaj de postări de pe Facebook şi Twitter, al firmelor locale. Acest colaj se concretizează într-un şir de evenimente locale, cu oferte, de tip Groupon.

  Acest serviciu, similar celui oferit de Foursquare, este disponibil pentru platforma iOS, în anumite locuri din SUA. Serviciul permite utilizatorilor să realizeze check-in şi oferă notificări de la firmele preferate, pe care utilizatorul le-a selectat.

  Spindle a anunţat că a fost preluat de către Twitter, într-o postare pe blog. Firma se va reloca în San Francisco, pentru a se alătura echipei Twitter.

  Nu există nicio estimare despre valoarea care implică achiziţionarea serviciului şi nici despre modul în care Twitter se va folosi sau direcţia în care va dezvolta serviciile furnizate de Spindle.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  2 Comments

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.