Twitter atacă Foursquare

Cristian Gănescu
- 21.06.2013, 11:17 în PC
0

SHARES

Platforma de microblogging, Twitter, a anunţat că a apelat la serviciului de descoperire a locaţiei, Spindle, în încercarea de a ataca segmentul utilizatorilor serviciului Foursquare.

Spindle descrie serviciile furnizate drept un “flux de ştiri din vecinătatea ta”, realizănd un colaj de postări de pe Facebook şi Twitter, al firmelor locale. Acest colaj se concretizează într-un şir de evenimente locale, cu oferte, de tip Groupon.

Acest serviciu, similar celui oferit de Foursquare, este disponibil pentru platforma iOS, în anumite locuri din SUA. Serviciul permite utilizatorilor să realizeze check-in şi oferă notificări de la firmele preferate, pe care utilizatorul le-a selectat.

Spindle a anunţat că a fost preluat de către Twitter, într-o postare pe blog. Firma se va reloca în San Francisco, pentru a se alătura echipei Twitter.

Nu există nicio estimare despre valoarea care implică achiziţionarea serviciului şi nici despre modul în care Twitter se va folosi sau direcţia în care va dezvolta serviciile furnizate de Spindle.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!