More

  Cele mai inutile gadgeturi pentru bucătărie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După îndelungi căutări, voturi şi analize, am „reuşit” să cădem de acord asupra, ceea ce considerăm noi a fi, celor mai inutile gadgeturi pentru bucătărie.

  Kitchen Art Ham Dogger

  Ham-DoggerAcest dispozitiv, „construit pe structură” de plastic, este pentru amatorii de preparate la grătar. Până aici, totul ok. Ce face el? Ei bine, transformă carnea de hamburger într-un hot dog. În forma unui hot dog, pentru a fi cât mai aproape de adevăr. De ce? Singurul răspuns, pe care noi l-am găsit este: de ce nu? Nu este un răspuns care să ne convingă. Prin urmare, Kitchen Art Ham Dogger este un gadget TOTAL INUTIL.

  Compac Mayo Knife Spreader

  Compac-Mayo-Knife-SpreaderPentru cei care nu s-au prins ce face acest dispozitiv, din denumirea prodului, este vorba despre un „cuţit de întins majoneza„. Hilar, nu? Dar haideţi să vedem în ce constă „inovaţia”.

  Inovaţia sălăşluieşte în forma cuţitului, care urmăreşte, „fidel”, conturul unui borcan de maioneză. S-a terminat cu resturile de maioneză, rămase pe borcan, din cauză formei cuţitului normal. AJUNGE! De acum, vom stoarce maioneza, până la ultimul strop/gram.

  Trebuie să recunosc că m-a pus un pic pe gânduri, deoarece cumpăr maioneză la tub…înseamnă că fac ceva greşit. Totuşi, dacă cineva ar achiziţiona un astfel de „gadget”, să ne spună şi nouă „DE CE?„.

   

  Roll N Pour

  roll&puorDin nou, întrebăm: de ce? Acest produs scopul de a „facilita” transferul lichidului, dintr-un recipient mai mare, o sticlă, într-un recipient mai mic. Modul în care este construit, dar şi în care a fost gândit, ne face să ne întrebăm dacă, nu cumva, unul dintre „cercetătorii britanici” şi-a luat jumătate de normă ca „wacky inventor„.

  ChopStirTM cooking tool

  ChopStirTMEste o pasăre? Este un avion? Este un OZN? Serios…ce este???? Este un … o … tăietor/feliator care nu taie. Ai citit bine: nu are margini tăioase. Dacă nu suferi de o boală care presupune manifestarea unei fobii pentru ustensilele ascuţite, acest dispozitiv este cât se poate de inutil. Poţi folosi un cuţit de unt, marginea unei linguri de lemn…orice… Este, fără doar şi poate, cel mai inutil dispozitiv pe care l-am văzut, până acum.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.