More

  LG lansează în România imprimanta de buzunar

  LG Electronics  anunţă lansarea pe piaţa din România a imprimantei mobile smart Pocket Photo, model PD233 ce dispune de servicii avansate de printare a fotografiilor prin conectarea wireless cu smartphone-urile Android şi iOS.

  Cu o greutate de doar 215 grame şi dimensiuni de 72 x 120 x 24 mm, LG Pocket Photo este unul dintre cele mai mici şi mai uşoare dispozitive pentru printat fotografii de pe piaţă. Acesta poate fi ţinut într-o singură mână  poate printa fotografii cu dimensiuni de 5,1 x 7,6 cm (2 x 3 inci). După descărcarea şi instalarea unei aplicaţii gratuite, utilizatorii îşi pot conecta smartphone-urile la imprimanta LG Pocket Photo şi pot începe imediat să printeze.

  Multitudinea de unelte de editare incluse în cadrul aplicaţiei LG Pocket Photo permite inserarea cu uşurinţă a codurilor QR şi realizarea unor modificări simple, printre care decuparea pozelor şi colorarea acestora.

  LG Pocket Photo poate fi utilizat pentru printarea invitaţiilor personalizate la zilele de naştere, biletelor de mulţumire sau chiar a cărţilor de vizită care să conţină un cod QR personalizat.

  Device-ul dispune de tehnologii Bluetooth şi Near Field Communication (NFC), dar şi de tehnologie de printare fără cerneală de la ZINK®.

  Această tehnologie elimină nevoia achiziţionării cartuşelor de cerneală, întrucât utilizează căldură pentru a activa efectele chimice de schimbare a culorii din cadrul hârtiei de tip ZINK 2.0.

  Comparativ cu procesul convenţional de printare, sistemul de printare fără cerneală ajută la o mai bună conservare a imaginilor şi produce mai puţină întindere a culorii. LG Pocket Photo este disponibil în România la preţul de 700 lei, TVA inclus.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here