More

  Şefii Xbox atacă specificaţiile tehnice ale PlayStation 4

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Directorul Xbox, Albert Penello, este de părere că o comparaţie între specificaţiile tehnice ale consolelor Xbox One şi PlayStation 4 este, în anumite privinţe, irelevantă şi lipsită de sens.

  Ceea ce l-a deranjat, probabil, pe Penello este faptul ca Sony „a decis publicarea unor cifre, care, în mai anumite privinţe, sunt lipsite de sens„.

  Directorul Xbox este de părere că, în ultimă instanţă, consumatorul se va hotărâ, asupra consolei pe care şi-o doreşte, în funcţie de jocurile pe care consola le pune la dispoziţie şi nu după specificaţiile tehnice de care consola dispune, „pe hârtie”.

  Penello a declarat că nici nu vrea să vorbească despre diferenţele tehnologice dintre consolele Xbox One şi PlayStation 4, deoarece „acest aspect nu contează„.

  Consolele Xbox One şi PlayStation 4 vor fi lansate anul acesta, la un preţ de 500 de dolari, respectiv 400 de dolari.

  Această declaraţie poate fi decriptată ca o nouă strategie de contra-atac, din partea Microsoft, care a piedut tot mai mult teren, din punct de vedere al imaginii, în faţa Sony. Observăm că directorii Microsoft încearcă minimizarea avantajelor concuretului său şi maximizarea punctului forte (cam singurul în acest moment) al consolei Xbox One. Un număr mai mare de jocuri.

  Întrebarea rămâne: „Poate Microsoft să minimizeze impactul negativ pe care l-au avut restrictiile, foarte numeroase, asupra utilizatorilor, prin evidenţierea numărului de jocuri ceva mai mare?”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.