More

  Nintendo a pierdut domeniul WiiU.com

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nintendo a pierdut procesul, după ce a depus o solicitare de preluare a domeniului de internet WiiU.comOrganizația Mondială a Proprietății Intelectuale a acordat câştig de cauză actualului posesor al domeniului. Domeniul a fost înregistrat, pentru prima dată, în anul 2004.

  Procesul a fost intentat, de către divizia Nintendo din SUA, în luna februarie al acestui an, iar obiectul era domeniul WiiU.com, cu şapte ani înainte de anunţarea, de către Nintendo, a noii console WiiU.

  Verdictul, care a fost dat în acest weekend, a dat câştig de cauză actualului deţinător al domeniului. Încă nu există nicio informaţie despre intenţiile companiei Nintendo de a ataca acestă decizie, este foarte probabil să încerce achiziţionarea domeniului, de la actualul proprietar, prin intermediul unei tranzacţii private.

  Nintendo nu este singura companie care a încercat preluarea unui domeniu de internet. În luna mai 2013, Microsoft a început demersurile, la „National Arbitration Forum”, pentru drepturile de proprietate asupra domeniilor XboxOne.com şi XboxOne.net. Cele două domenii au fost înregistrate în luna decembrie a anului 2011 şi sunt deţinute de către un cetăţean englez.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.