More

  Cea mai populară firmă de smartphone-uri din Europa

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Din martie până în mai, aproape jumătate din smartphone-urile vândute în Europa au fost produse de Samsung, afirmă compania de research Kantar Worldpanel ComTech.

  Aceeaşi companie susţine că Samsung a contribuit la mărirea cotei de piaţă a Android, pe pieţele cheie din Europa, ajungând la 70,4%, în ţări ca Germania, Anglia, Franţa , Italia şi Spania.

  Cu mult în urma Android-ului, se află iOS, de la Apple, care deţine o cotă de piaţă de numai 17,8%, conform studiului Kantar.

  Pe locul al treilea se află Windows Phone, cu doar 6,8%. Cu toate că cifrele mari sunt doar o muzică dulce în urechile Samsung, firma de research atrage atenţia că în Anglia, care este o piaţă de electronice importantă, loialitatea consumatorului faţă de Samsung este la 59%, în timp ce Apple are 79 % – această loialitate a consumatorilor se traduce în rata de pierdere a clienţilor, printr-un calcul care nu face obiectul acestui articol.

  Cu toate acestea, nici Samsung, nici Android nu sunt în pericol, pe o piaţă Europeană, clienţii acestei pieţe fiind, întotdeauna, mai interesaţi de fiabilitatea şi durabilitatea produsului, decât de culoarea sau modul în care se asortează cu teneşii sau poşeta.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.