More

  Piaţa globală, de aplicaţii mobile, va atinge un nou vârf în 2013

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  iOS continuă să conducă, dar se previzionează că sistemul de operare Android va genera peste două treimi din veniturile de pe piaţa de aplicaţii, pentru smartphone-uri tablete, în 2013″, spune analistul Josh Flood.

  Totodată, studiul analiştilor relevă faptul că aplicaţiile pentru tablete, deşi nu îl depăşesc pe cel al smartphone-urilor, cresc cu mult volumul veniturilor din piaţa aplicaţiilor mobile. Aici, noi credem că este vorba şi de percepţia consumatorului, adica telefonul fiind un aparat mai vechi, ca vârstă, decât tableta. Consumatorului i se pare că nu are rost să cumpere un joc sau o aplicaţie pentru telefon, în schimb pentru aceeaşi aplicaţie, destinată tabletei, este dispus să scoată bani din buzunar.

  Tabletele vor fi gadget-urile anilor următori, în termeni de revelaţie a consumatorului, estimându-se că, în anul 2017, volumul de aplicaţii pentru tablete va depăşi, ca vânzări, volumul aplicaţiilor pentru smartphone. Înclinaţia pentru tablete, în rândul consumatorului, este clară, pentru că în piaţa mobilă, mărimea contează.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.