More

  Vrei sa-ţi cumperi tabletă? Trebuie să citeşti asta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am analizat cele mai bune tablete cu cel mai bun raport preț-calitate și vă arătăm cele mai importante aspecte pe care trebuie să le urmăriți atunci când achiziționați un astfel de produs.

  iPad-ul celor de la Apple

  ipad-mini-and-ipad-retina-tablet-daylight-2-small

  Desi nu suntem fani înrăiţi ai Apple, dacă vreţi o tabletă ar trebui să va achiziţionaţi iPad generaţia 4. Are cele mai bune performanţe (chiar dacă diferenţele sunt infime faţă de concurenţă), cel mai mare catalog  software şi se bucură de un „ecosistem” fantastic care suportă accesul la un număr incredibil de aplicaţii, jocuri, muzica şi videoclipuri. Dar dacă aveti totuşi un buget limitat şi vreti o tabletă high-performance şi nu doriti să plătiţi un preţ foarte mare Google Nexus 10 ar putea fi capătul de linie al căutarii.

   Google Nexus 10

  nexus-10-confirmed

  Cu o rezolutie incredibilă de  2560 x 1600 pixeli, procesor Exynos dual-core 5250 de 1.7 GHz (primul rival adevărat al procesoarelor A5 si A6 de pe iPad), WiFi 802.11 b/g/n (2.4 si 5 GHz), Bluetooth 4.0, GPS si NFC(near-field communication), giroscop, barometru şi accelerometru, tablet stă mândră în faţa iPad-ului, cu un raport preţ-calitate de invidiat. Cum ar spune americanii de la Apple: Nexus 10 is a Badass.

  Nexus 7

  Nexus-7-tablet-ui-feature-120709

  Daca preţul este încă o problemă si vă doriţi ceva mai simplu şi mai mic, Nexus 7 reprezintă cea mai bună alegere, în două variante, una de 16 GB, iar cealaltă de 32 GB vine cu o rezoluţie 1280 x 800, procesor 1.2 GHz Tegra 3 şi Android 4.2.
  Acestea ar fi cele mai notabile opţiuni, dar desigur că piaţa este supra-saturată de modele mai bune , mai proaste, mai ieftine, mai scumpe. În primul rând inainte să faceti această investitie, trebuie să fiţi conştienţi de faptul ca genul acesta de gadget-uri se uzează moral foarte repede, cam la 18 luni dacă ar fi sa ne luăm dupa legea lui Moore. De aceea trebuie sa vă puneti foarte serios intrebarea la ce anume va trebuie, la ce o sa folosiţi tableta. Vreţi să o luaţi când plecaţi la munte, ca sa nu vă plictisiţi noaptea la cabană,  atunci vă trebuie o tabletă cu consum de energie mic.  Vreţi să
  rulaţi aplicaţii mai complicate sau să vă jucaţi, vă trebuie un dispozitiv cu un procesor puternic, iar dacă vreţi să faceţi prezentări pentru conferinţe atunci vă trebuie porturi şi rezoluţie bună a ecranului. Acestea sunt doar cateva din specificaţiile importante pe care trebuie să le urmăriţi, suntem siguri că aveţi multe întrebări şi sperăm că v-am trezit interesul de a verifica atent toate specificaţiile gadget-ului inainte de a-l cumpăra.

  Dacă aveţi orice întrebări legată de device-urile pe care doriţi să le cumpăraţi sau despre care deja le-aţi achiziţionat nu ezitaţi să ni le adresaţi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.