More

  Ești fan Star Wars? Trebuie să citești asta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Una din „inovațiile” fanilor Star Wars (în sfera competiţiilor) este Darth Valley Challenge. Această competiție presupune să alergi o milă (1600m), costumat în personajul tău favorit din seria Star Wars, la sfârșitul lunii iunie, la temperaturi ce pot depăşi 50 de grade Celsius, în deșertul Death Valley.

  Ultima ediție a avut loc pe data de 30 iunie, când s-au înregistrat 53 de grade Celsius. Johnathan Rice, fondatorul acestei competiții, a reușit un nou record: 6 minute şi 36 de secunde.

  El descrie această cursă ca fiind inutilă, dar distractivă. Anul acesta, la a patra ediție, Rice a avut și un alt scop: acela de a intra în Guiness Book, cu recordul de alergare în caniculă. Nu a reușit, dar mai încearcă.

  Ziarul Longmont Times-call, din Colorado, relatează că Johnathan nu a fost singur anul acesta. Șoferul său, care îi acordă și asistență pe durata „competiției” a venit îmbrăcat ca Chewbacca și l-a însoțit pe toată durata cursei, urmat și de alți fani, îmbrăcați în costume tematice: Prinţesa Leia, R2D2, şi alţii.

  Este de apreciat faptul că fondatorul și singurul participant al acestei curse, recunoaște că este o competiție inutilă şi „periculoasă„, existând riscul de atac de cord. De aceea site-ul său este plin de avertismente.

  Îi urăm succes. Poate că, la anul, va avea și un rival. Vreun romulan din Star Trek!!!!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.