More

  Ubisoft a fost atacat de hackeri. Bazele de date au fost compromise

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am descoperit, de curând, că unul din site-urile noastre a fost atacat de hackeri, în încercarea de a avea acces la sistemele noastre„, comunică Ubisoft, într-o declaraţie de presă. „Prin acest atac au fost accesate, în mod ilegal, date ale utilizatorilor„.

  Ubisoft susţine că nu stochează date, referitoare la tranzacţiile online, adică informaţii despre clienţi sau conturile aferente plăţilor online, făcute de clienţi. Totuşi, în cazul în care au fost sustrase parole, pentru a putea elimina orice risc, se recomandă schimbarea parolelor, chiar dacă nu există o dovadă în sensul acesta.

  Nu este prima dată când se întamplă acest lucru. În anul 2010, o grupare de hackeri, cunoscută sub numele de Skid Row, a revendicat un atac asupra site-ului Ubisoft, în semn de protest împotriva cerinţei de a fi conectat online, când joci jocuri ale Ubisoft.

  Această ispravă nu a afectat informaţiile personale ale utilizatorilor, dar şi-a atins scopul, renuntând la politica de a fi conectat online, atunci când te joci.

  Echipele, care se ocupă de securitatea sistemului, lucrează întărirea nivelului de siguranţă,  pentru a oferi o protecţie mai bună a datelor consumatorilor„, informează Ubisoft. „Din nefericire, nicio companie sau organizaţie nu este complet imună acestui gen de atacuri„.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.