E-Boda debutează pe piaţa românească de smartphone-uri cu 2 modele dual-SIM

E-Boda debutează pe piaţa românească de smartphone-uri cu 2 modele dual-SIM

Avatar
- 11.07.2013, 21:27 în Gadgets
0

SHARES

E-Boda îşi face debutul pe piaţa de smartphone-uri şi anunţă două modele dual SIM cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Eruption V200 este partenerul ideal de business, dar şi de divertisment. Datorită ecranului QHD IPS de 4.5” și a procesorului Quad Core de 1.2 MHz, utilizatorii pot trimite cu uşurinţă mailuri sau citi ştirile zile, iar în momentele libere se pot relaxa urmărind clipuri pe YouTube sau distrându-se cu jocurile şi aplicaţiile preferate.

Storm V100 este dispozitivul creat pentru utilizatorii care au nevoie de funcţiile avansate ale unui smartphone, dar dispun de un buget limitat. Ecranul IPS de 4” şi procesorul Dual Core de 1 GHz permite accesarea cu uşurinţă a aplicaţiilor sau navigarea pe Internet pentru ca aceștia să fie în permanenţă conectaţi.

„Încă de la început, E-Boda a fost o companie orientată către consumatorul român, iar produsele noastre au venit întotdeauna în întâmpinarea nevoilor lor. Decizia de a intra pe piaţa de smartphone-uri vine din dorinţa de a oferi tuturor utilizatorilor români acces la tehnologie, indiferent de bugetul de care dispun,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda. „De aceea, am hotărât să debutăm în această piaţă cu 2 modele de smartphone-uri, orientate către categorii diferite de consumatori, cărora să le asigurăm nevoile de comunicare şi mobilitate, business, socializare şi divertisment,” adaugă Alexandru Drăgoiu.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!