More

  Ubisoft pregăteşte o surpriză fanilor Assassin’s Creed IV

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mai exact, Ubisoft va introduce, la nivel de elemente grafice, „valuri superioare şi simularea vântului”, acţiunea jocului desfăşurându-se pe mare.

  Arhitectura flexibilă şi „supraalimentată” x86 a consolei PlayStation 4, permite utilizarea, de către dezvoltatori, a numeroase unelte pentru crearea unui conţinut impresionant, iar Assassin’s Creed IV: Black Flag lasă impresia a fi cel mai dinamic joc care utilizează o astfel de arhitectură.

  Într-un interviu recent, directorul de creaţie al UbisoftJean Guesdon, a vorbit despre elementele suplimentare care vor fi incluse în versiunea jocului, pentru PlayStation 4, ba chiar şi despre supportul pentru Remote Play cu PlayStation Vita.

  Deşi Jean Guesdon a vorbit despre elementele vizuale disponibile pentru platforma PS4, va fi interesant de văzut dacă vom regăsi aceste elemente vizuale extraordinare şi pentru versiunea de PC, în aceeaşi măsură, dacă nu într-o variantă îmbunătăţită.

  Pe lângă includerea supportului pentru Remote Play prin PlayStation Vista, Ubisoft va lansa un accesoriu denumit „companion app”, disponibil pntru smartphone-uri şi tablete, care va permite jucătorilor să interacţioneze cu jocul via harţilor virtuale şi alte obiective.

  Se vede clar că Ubisoft evoluează odată cu piaţa consolelor şi este posibil să mai avem parte de elemente de gameplay exclusive pentru consola PlayStation 4, de la Sony, în perioada care urmează.

  Assassin’s Creed IV: Black Flag va fi lansat pe 29 octombrie 2013, pentru Xbox 360, PlayStation 3, Wii U şi PC.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.