More

  Apple lucrează la o soluţie pentru a sări peste reclamele TV

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Citând surse anonime, jurnalistul Jessica Lessin, fost jurnalist la The Wall Street Journal, spune că Apple a avut mai multe întâlniri cu operatori de cablu pentru a prezenta un serviciu care oferă posibilitatea telespectatorilor de a sări peste reclamele TV.

  Acel serviciu ar urma să fie implementat într-un pachet premium de servicii Apple TV, pe care utilizatorii îl vor achiziţiona, cu menţiunea că Apple va plăti o sumă către compania de cablu, pentru fiecare pachet vândut.

  Apple TV rămâne limitat la conţinut înregistrat, în loc de canale cu conţinut în timp real, dar este posibil ca acest lucru să se schimbe. Apple a încercat furnizarea de conţinut live, dar s-a limitat la propriile prezentări, cum ar fi anunţuri cheie şi concerte.

  Au existat mai multe zvonuri care indicau o extindere de la vânzarea conţinutului în maniera din prezent, către un sistem pe bază de abonament, lucru care va rivaliza conţinutul pe care clienţii îl achiziţionează de la furnizorii de cablu.

  La începutul acestei luni, Apple a anunţat că se află în discuţii avansate cu compania Time Warner Cable pentru introducerea unor canale live în pachetul Apple, cel mai probabil, prin intermediul unei aplicaţii.

  Apple nu ar fi prima companie care oferă utilizatorilor posibilitatea de a sări peste reclamele TV. TiVo şi ReplayTV oferă această opţiune de mai bine de 10 ani, iar, de atunci, a trecut la furnizarea operatorilor de cablu cu DVR-uri, pentru a fi oferite clienţilor.

  Apple nu a dorit sa comenteze ştirea, spunând că nu este altceva decât un zvonuri şi speculaţii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.