More

  iPhone acuzat de moartea unei femei, în China

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ma a murit, folosind smartphone-ul care era pus la încărcat, în acel moment, conform relatărilor. Poliţia a constatat decesul, confirmând moartea prin electrocutare, însă s-a abţinut să dea detalii despre modul în care tragedia s-a desfăşurat.

  În timp ce dovada că iPhone-ul ar fi cauzat moartea întârzie să apară, povestea căpătând aspect de cacialma, întreaga Chină a auzit de această întâmplare.

  Agentia chineză de presă Xinhua a preluat povestea, iar o postare a surorii victimei, pe un microblog, s-a viralizat în online-ul asiatic.

  Prevăzând posibilele probleme care ar putea apărea, în urma unui astfel de incident, Apple a lansat o declaraţie, în care transmite condoleanţe familiei şi afirmă că se va interesa de această nefericită întâmplare.

  Acesta este ultimul caz, dintr-o serie de incidente, care au cauzat probleme mari de imagine firmei Apple, în China. În Martie, în ceea ce pare a fi o răzbunare pentru modul în care SUA tratează companiile chineze de telecomunicaţii, agenţiile media de stat, din China, au făcut mare tam-tam despre serviciile sub standard, oferite de Apple chinezilor. Două luni mai târziu, autorităţile chineze au acuzat Apple de evaziune fiscală.

  Dupa cum vedeţi, iPhone nu a avut, până acum, un an prea usor în China, care este a doua piată, ca mărime, unde Apple vinde produsele sale şi în curând, probabil, că va deveni cea mai mare piată de desfacere pentru iPhone. Putem spune că Apple se afla în faţa unei probleme delicate, atunci când vorbim de piaţa chineză, o problemă care oricând le poate afecta încasările.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here