More

  Sony aduce în România noul Bravia cu diagonale de 55 şi 65 inci

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Televizoarele cu rezoluție ultra HD (3840 × 2160) echipate cu motorul de procesare a imaginii 4K X-Reality oferă imagini incredibile la rezoluție 4K pentru orice tip de conținut datorită tehnologiilor de up-scaling și super-rezoluție de la Sony.

  Disponibil exclusiv pe televizoarele Sony BRAVIA, display-ul “TRILUMINOS” îți îmbogățește experiența de vizionare cu o paletă largă de culori reale, inclusiv nuanțe de roșu și verde smarald, greu de reprodus.

  Odată cu stagnarea rezoluției la nivelul Full HD, televizoarele de diagonală mare au au capacitatea de a reda    imagini de calitate superioara. Putem face o comparație la rece între standardul Full HD și cel 4K:

  Datorită tehnologiei 4K, telespectatorii se pot relaxa în fața unui televizor cu diagonală mare fără ca imaginile vizionate să fie compromise. Mai mult, furnizorii de televiziune au în vedere redarea de conținut 4K, aceasta reprezentând viitorul. Sony este singurul producător ce livrează întreaga gamă de produse și servicii 4K – de la camere video la conținut, toate fiind disponibile utilizatorilor, în confortul proriei locuințe.

  Experienta  Sony este dovedită încă de la captarea imaginii. Prin filmarea scenelor de film cu echipamente Sony, producătorii vor putea surprinde cele mai detaliate imagini la rezoluție maximă. Camera video digitală 4K Sony F65  a impus noi standarde în calitatea imaginii datorită senzorului 8K ce permite cineaștilor să se diferențieze prin libertatea și flexibilitatea de a se juca cu imaginile în moduri până acum imposibile. Totodată, camera Sony F65 este echipată cu o monturăs pecială, ce permite producătorilor de film utilizeze obiective ale brandurilorAngenieux, Cooke, Fujinon Leica și Zeiss.Conținutul nu este stocat pe rolă, întreaga filmare fiind înregistrată pe carduri de memorie de până la 1 TB, capacitate echivalentă cu aproximativ o oră de material.

  Sony a fost un jucător-cheie în introducerea proiecţiilor digitale 4K în cinematografe. Astăzi există mai mult de 20 000 de cinematografe 4K în toată lumea iar proiectoarele Sony 4K sunt utilizate în peste 15 ooo de săli de cinema la nivel mondial. Prin intermediul rețelei de parteneriate cu industriile de entertainment și sport, Sony și-a asigurat o poziție unică pe segmentul producțiilor 4K, permițând lanțurilor de cinematografe să exploreze noi oportunități și să livreze experiențe personalizate către consumatori.

  Titlurile filmate în format 4K:
  The Amazing Spider-Man
  Angels & Demons
  Battle: Los Angeles
  Ghostbusters
  Glory
  The Karate Kid (2010)
  The Other Guys
  Spider-Man (2002)
  Taxi Driver
  Total Recall (2012)

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.