More

  Samsung, cel mai profitabil producator de smartphone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple a raportat un profit de 6,9 miliarde de dolari şi venituri de 35,2 miliarde de dolari, realizate din vânzarea a 31,3 milioane de unităţi iPhone-uri.

  De partea cealaltă a baricadei, Samsung a raportat profit de 8,33 miliarde de dolari şi venituri de 50 miliarde de dolari, din vânzarea a 71 milioane de telefoane. În mod cert, Samsung are mult mai multe telefoane vândute decât Apple. Se poate, astfel, constata efectul unei politici de marketing mult mai rigide, în cazul Apple, care are construită întreaga afacere pe designul unic al iPhone-ului, spre deosebire de politica mult mai flexibilă a Samsung, care are un arsenal de telefoane bogat şi diferit.

  Se asteaptă, din partea Apple, o noua generaţie hardware, care va fi livrată publicului în toamna aceasta, dar are un pas mare de făcut pentru a-i ajunge din urmă pe cei de la Samsung.

  Cum Samsung şi Apple au procese în jusiţie, legate de încălcări ale patentelor, va fi foarte interesant de urmărit ce rol vor avea cifrele raportate în povestea David versus Goliath, adică Samsung versus Apple.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.