0

SHARES

A apărut aplicaţia care trimite mesaje de despărţire

Cristian Gănescu
- 29.07.2013, 11:20 în PC

Toţi cei care au ajuns, la un moment în relaţie, când simt că nu mai au nicio alternativă decât despărţirea, dar vor să evite o confruntare directă cu partenerul, au acum la dispoziţie o aplicaţie care va transmite în scris, ceea ce tu vrei să eviţi prin transmiterea verbal, faţă în faţă: BreakUp Text.

Cum tehnologia a avansat, iar aproape totul s-a cantonat în mediul online, este posibil ca numai celor „old fashion” (de modă veche) să li se pară un mod josnic de a ataca problema sau, de ce nu, de a fugi de responsabilitate.

Dar să zicem că alegi ca despărţirea să fie întreprinsă prin intermediul unui mesaj text. Ce faci dacă nu te pricepi foarte bine la „vorbe”? Ce ar trebui să sune mesajul si, mai ales, cum?

Expunerea sentimentelor printr-un mijloc atât de impersonal, pe cât de simplu pare, pe atât de complex este. Mesajul text elimină cu totul limbajul paraverbal, ceea ce duce la o interpretare exclusivă, rezervată receptorului. Poţi scrie cele mai frumoase cuvinte, dar dacă receptorul le decodează ca fiind ofensatoare, ei bine…”You are fracked„, cum ar spune francezul.

Dar nu trebuie să te panichezi! Există aplicaţia BreakUp Text. Aplicaţia vine echipată cu o doză de umor, umor care poate fi „dozat” pe mai multe nivele. Ai opţiunea să îi spui partenerului că ai fost mancat de un urs…după cum spuneam…paraverbalul…cred ca ar suna mai haios dacă ai spune-o personal…

Dar doza de umor este suţinută şi de mesaje lungi, profunde, menite să obţină o doză de simpatie, dacă are o bază pe care să se aşeze.

Costul nu este o mare problemă pentru ceea ce poate rezolva pentru tine. Aplicaţia poate fi achiziţionată pentru suma de numai 99 de cenţi.

Jake Levine, unul dintre cei care au creat aplicaţia BreakUp Text, a explicat că, deşi este amuzant, nu este amuzant în totalitate. acesta spune că „Cu toate că noi am creat aplicaţia sub forma unei glume, aceasta a prins un moment în care tehnologia devine tot mai prezentă în viaţa de zi cu zi şi chiar în cea de cuplu„.

Din câte se observă, unii utilizatori nu privesc această aplicaţie ca pe o glumă sau, după cum se întâmplă cu mai mulţi utilizatori, să nu aibă deloc simţ al umorului.

Cineva a scris un comentariu spunând că aplicaţia nu este foarte bună, mesajele sale de despărţire fiind mult mai bune şi potrivite, lucru care mie mi s-a părut amuzant„, a mai spus Levine.

Din păcate, BreakUp Text va trebui să îşi extindă vocabularul pe care îl oferă. Trebuie să existe mult mai multe opţiuni, mai multe tipuri de mesaje şi, poate, mai multe nuanţe pentru livrarea mesajului.

Este posibil ca mai mulţi utilizatori să contribuie cu mesajele lor de despărţire, pentru a ajunta la dezvoltarea aplicaţiei. Abia atunci poate aplicaţia va ajunge un must have. Între timp, poate ar fi bine să arunci o privire pe telefonul partenerului…dacă găseşti aplicaţia BreakUp Text instalată, vei şti la ce să te aştepţi.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!