Dezvoltatorii jocurilor pentru Xbox 360 vor putea publica singuri jocurile

Cristian Gănescu
- 29.07.2013, 11:59 în PC
0

SHARES

Am scris săptămâna trecută despre politica Microsoft dea permite publicarea jocurilor de către deyvoltator, pentru consola Xbox One. Acum, politica se extinde şi pentru platforma Xbox 360. Dezvoltatorii independenţi vor putea publica singuri jocurile, pe Xbox Live Arcade, fără implicarea unui publisher, potrivit publicaţiei Polygon.

Anunţul a fost făcut de către dezvoltatorul FarSight, prin intermediul unui newsletter: „Microsoft tocmai a anunţat că dezvoltatorii independenţi, cum este si FarSight, pot publica propriile jocuri pe Xbox Live Arcade, în loc să le fie cerut un publicist pentru ca jocurile să fie publicate„.

FarSight Studios a afirmat că posibilitatea de publicare de către dezvoltatorii independenţi pe Xbox Live Arcade, pentru consola Xbox 360, va fi disponibilă începând cu luna august al acestui an.

FarSight a lansat jocul numit The Pinball Arcade, pe Xbox Live Arcade, în luna aprilie 2012, joc care a fost publicat de către Crave Entertainment. Microsoft a retras jocul de pe Xbox Live Arcade atunci când Crave Entertainment şi-a încetat activitatea, în anul 2012.

Prin noua politică, acest gen de evenimente neplăcute şi care nu ţin de dezvoltatori, vor putea fi evitate, iar utilizatorii vor putea să se bucure, în continuare, de jocurile pe care le îndrăgesc.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!