More

  Acum îţi poţi face singur un joc pentru Xbox One. Vezi cum

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft va permite dezvoltatorilor să îşi publice propriile jocuri pentru Xbox One, o mişcare ce va stimula dezvoltarea mai multor jocuri pentru platforma Xbox One.

  Microsoft a anunţat, miercuri, că va permite dezvoltatorilor să utilizeze harware direct din magazine, pentru dezvoltarea jocurilor, contribuind astfel la crearea propriilor jocuri, care vor putea fi publicate pe magazinul Xbox Live.

  Acestea sunt cele mai noi schimbări pe care Microsoft le întreprinde pentru „a-şi mai spăla din păcatele”, pe care le-a făcut cu Xbox One. Consola va intra pe piaţă în luna noiembrie 2013, în Statele Unite, la un preţ de 500 de dolari.

  Luna trecută, Microsoft a renunţat la  un program de gestionare a drepturilor digitale, care necesita logarea, zilnică, la serverele sale pentru ca jocurile să poată fi jucate, în continuare. Compania a renunţat şi la un program de reselling, care punea o restricţie, de câte ori poate fi revândut un joc.

  Dezvoltatorii independenţi erau îngrijoraţi în ceea ce priveşte planul de publicare al Microsoft, pentru platforma Xbox One, care cereau un publicist pentru ca un joc să aibă acces în magazinul Xbox Live, în contrapondere cu platformele rivale, inclusiv Sony cu PlayStation 4, care permit atât dezvoltatorilor, cât şi publiciştilor să publice jocurile pe magazinele online.

  Marea diferenţă este că pentru platforma Xbox, dezvoltatorii nu sunt nevoiţi să cumpere echipamente speciale de la Microsoft, ci pot folosi aceleaşi echipamente disponibile oricui.

  Acest lucru va duce la o sporire a numărului de jocuri, dar o scădere a calităţii acestora? Rămâne de văzut.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.