More

  MixBit, o aplicație Video care ar putea detrona Instagram

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  et-ii0UrJN7dshE_FJ0qvg2lkAWp1t8tQHQ6GAqq1CI
  MixBit este o nouă aplicație, care încă se află în „cuptorul” dezvoltatorilor și care își propune în mod ambițios să ridice ștacheta și să combine Vine și Instagram într-o aplicație care oferă inclusiv posibilitatea userilor platformei să interacționeze creativ și să lucreze împreună la realizarea unui filmuleț.
  Aplicația a fost dezvoltată de Avos Systems, condusă de doi dintre co-fondatorii Youtube și funcționează în principiu la fel ca și Instagram sau Vine, oferind însă posibilitatea de a lipi cap la cap până la 256 de videoclipuri maxim 16 secunde fiecare. Noul videoclip format poate avea deci până la 68 de minute lungime și va putea fi share-uit pe Twitter, Facebook, GooglePlus și bineânțeles MixBit.
  Momentan aplicația este disponibilă pe iOS(iPhone, iPad si iPod touch), versiunea de Android urmând să apară cât de curând. Ne bucură acest mod de abordarea a
  mediului video social, abordare originală și pe care noi o considerăm un pas înainte în domeniul rețelelor de socializare bazate pe foto sau video.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.