More

  FOOTBALL MANAGER™ 2014: Simulatorul absolut de management fotbalistic revine

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sports Interactive și SEGA Europe Ltd. au dezvăluit astăzi primele detalii despre Football Manager 2014… jocul cel mai complex din punctul de vedere al gameplay-ului și al tehnologiei utilizate din întreaga istorie a faimoasei serii de simulatoare de management fotbalistic.

  Cu peste 1000 de îmbunătățiri și optimizări față de varianta anterioară, FM 2014 este cea mai realistă simulare de management de fotbal din toate timpurile.

  Pe lângă elementele îmbunătățite de gameplay, FM 2014 vine cu o gamă largă de inovații tehnologice. De exemplu, jocul va fi pentru prima dată disponibil și pentru sistemul de operare Linux, iar producătorii au implementat tehnologia „cloud save“, pentru ca managerii virtuali să își poată continua carierele din single player de pe orice computer, de oriunde din lume.

  De asemenea, experiența FM a devenit chiar mai facil de personalizat decât până acum, mulțumită integrării Steam Workshop. Acest lucru le va permite managerilor să își creeze și să le ofere altor jucători acces la conținut FM și experiențe personalizate, cum ar fi pachete foto/sigle, competiții noi și custom și chiar și provocări in-game speciale, create cu ajutorul Challenge Editor, inclus acum în Pre-game Editor (oferit spre download gratuit).

  „Scopul nostru a rămas neschimbat de-a lungul anilor pe care i-am dedicat producției seriei Football Manager: să oferim cea mai autentică și mai captivantă simulare a managementului fotbalistic, o modelare fidelă a lumii reale a fotbalului, de care să te poți bucura de oriunde din lume“, a declarat Directorul de studio Sports Interactive, Miles Jacobson. „Jucătorii pot prelua controlul asupra echipei de la orice computer, iar mulțumită îmbunătățirilor semnificative pe care le-am adus structurii jocului, dar și elementelor nou adăugate, FM 2014 va oferi cea mai completă experiență Football Manager de până acum.“

  Iată câteva dintre cele mai importante elemente noi din FM 2014:

  –          Motor 3D pentru meciuri îmbunătățit
  –          Latura tactică revizuită
  –          Transferuri și contracte mai realiste
  –          Interacțiune mai sofisticată cu membrii conducerii clubului
  –          Interacțiune mai complexă între personal, jucători și managerii rivali
  –          Sistem de știri îmbunătățit
  –          Interfață grafică optimizată
  –          Evoluție a modului Classic
  –          Opțiuni suplimentare pentru comunitate|
  –          Îmbuntătățiri extinse la nivel de tehnologie

  Football Manager 2014 va fi distribuit în România prin SKIN și va fi lansat pentru PC, Mac și Linux înainte de Crăciun 2013.

  Fanii jocului care precomandă FM 2014 de la unul dintre magazinele partenere vor avea acces la versiunea Beta a jocului, în care toate opțiunile variantei finale vor fi active, cu aproximativ două săptămâni înainte de lansare. Carierele pornite în această variantă Beta vor continua în varianta finală a jocului. Pe www.footballmanager.com se va găsi o listă a magazinelor partenere.

  Mai multe detalii despre cele peste 1000 de opțiuni noi sau îmbunătățite ale jocului vor fi dezvăluite în săptămânile următoare, via Facebook (facebook.com/officialfootballmanager) și Twitter, atât prin contul Football Manager (@FootballManager), cât şi prin cel al lui Miles Jacobson (@milesSI).

  De asemenea, vor exista informări şi înregistrări video săptămânale despre caracteristicile principale ale lui FM 2014 pe website-ul oficial al jocului (www.footballmanager.com).

  Iată și primele informații detaliate despre noutățile oferite de FM 2014:

  – Motor 3D pentru meciuri îmbunătățit

  Acest motor 3D a fost îmbunătățit masiv, și acum include AI optimizat (Artificial Intelligence), iluminare și animații ale jucătorilor de calitate mult mai bună, modele individuale ale jucătorilor și echipamentului, reacții realiste la incidentele de pe teren, precum și o gamă de optimizări care, împreună, alcătuiesc cel mai bun și mai rapid FM Match Engine de până acum.

  – Latura tactică revizuită

  Producătorii au refăcut complet modulul tactic, cu toate aspectele sale: concept, opțiuni și implementare. Rolurilor jucătorilor și strategiile de echipă au devenit chiar și mai importante. Jucătorii pot primi roluri special definite pe teren. Nu în ultimul rând, AI-ul managerilor rivali a fost îmbunătățit. Astfel, se vor adapta mai rapid din punct de vedere tactic la situaţia din timpul meciului.

  – Transferuri și contracte mai realiste

  FM 2014 are un modul îmbunătăţit de transferuri. Cluburile şi managerii au o atitudine mai realistă atunci când vine vorba despre propunerile de transfer. În plus, au fost adăugate mai multe clauze contractuale care există în realitate, cum ar fi posibilitatea de a împrumuta un jucător clubului de la care tocmai a fost transferat, precum și opțiunea de a plăti o sumă de bani, plus câțiva jucători sub formă de împrumut, în schimbul unui transfer. O altă noutate este clauza contractuală prin care jucătorul primește bonus pentru simplul fapt că este inclus în lotul pentru meci. În plus, vechiul sistem „pe ture“ al negocierilor de transferuri poate fi abordat acum în două moduri: cel existent, cunoscut de fani, sau „live“, în mod similar cu cel utilizat în negocierea contractelor din FM.

  – Interacțiune mai sofisticată cu membrii conducerii clubului

  Negocierile de contract sunt mai realiste în FM 2014, deoarece managerii și conducerea clubului pot acum să ridice pretenții sau să își prezinte viziunea pentru viitorul clubului, atât în interviurile de angajare, cât și în cadrul discuțiilor de prelungire a contractelor. De asemenea, în situația în care o altă echipă le-a făcut o ofertă și aceștia au refuzat-o, managerii pot primi ca bonus de loialitate posibilitatea de a negocia bugetele pentru transferuri și salarii.

  – Interacțiune mai complexă între personal, jucători și managerii rivali

  În FM 2014 vor exista interacțiuni îmbunătățite între jucători, manageri, rivalii acestora și presă. De exemplu, membrii staff-ului tehnic oferă acum feedback despre performanțele echipei secunde și ale echipei de tineret. Managerii le pot cere jucătorilor-cheie să discute cu membrii lotului care au moralul scăzut, iar introducerea în joc a unei întâlniri de final de sezon îi permite managerului să își informeze echipa despre performanțele de până în acel moment și despre așteptările pentru sezonul următor.

   

  – Sistem de știri îmbunătățit

  Sistemul de știri din FM 2014 a fost optimizat, pentru ca managerii să poată să atace problemele clubului direct din inbox. În plus, știrile au acum un cod de culori, în funcție de categorie, și oferă mai multe detalii decât în variantele anterioare ale jocului – de exemplu, rapoartele primite de la scouteri apar acum sub forma unei singure notificări, cu un rezumat despre toți jucătorii observați, și oferă posibilitatea de a crea o listă preferențială cu numele de interes sau chiar de a face oferte fiecărui jucător.

  – Interfață grafică optimizată

  În FM 2014, producătorii au adus schimbări majore la nivelul interfeței grafice. Zonele importante de pe ecran au un nou design – inclusiv paginile training overview, transfer centre și news inbox – iar interfața cu utilizatorul a trecut prin modificări substanțiale. Limbajul din joc a fost revizuit, pentru a fi mai apropiat de terminiologia utilizat în fotbalul din realitate.

  – Evoluție a modului Classic

  Managerii au acum la dispoziție mai mult de trei națiuni pentru modul Classic. În plus, modul „fast play“ din FM acum include Transfer Deadline Day, un modul Match Plan și noi elemente care pot fi deblocate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  1 Comment

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.