More

  Samsung Galaxy Gear smart watch – PRIMELE IMAGINI

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Galaxy Gear a fost subiectul mai multor zvonuri. Singurul lucru pe care nu l-am vazut, până acum, sunt poze cu prototipul dispozitivului. Acum, aşteptarea s-a încheiat, iar cei de la  VentureBeat au reuşit să obţină poze a ceea ce pare a fi prototipul dispozitivului Samsung Galaxy Gear smart watch.

  galaxy-gear-watch2

  Din pozele pe care le avem, dispozitivul are un ecran de aproape 3 inch, care poate fi considerat destul de voluminos, de către foarte mulţi utilizatori. Pe de altă parte, dispozitivul vine echipat cu Bluetooth, folosit pentru a se concta cu telefonul, alături de conexiunea WiFi, pentru internet. Nu există nicio confirmare că dispozitivul se poate conecta, exclusiv, cu dispozitivele din seria Galaxy sau numai cu dispozitive Android.

  galaxy-gear-watch1

  Dispozitivul are o camera de 4MP. Cu toate că dispozitivul este voluminos, se poate ca acesta să facă furori în rândul amatorilor de fitness, iar asta pentru că dispozitivul are integrat un senzor de monitorizare a bătăilor inimii, dar şi tehnologie capabilă de a calcula numărul paşilor pe care îi faci şi a caloriilor pe care le consumi. Perioada de funcţionare a dispozitivului ar fi de 10 ore, ceea ce este foarte puţin, din moment ce telefoanele permit o mult mai lungă perioadă de utilizare.

  Galaxy Gear are un buton de închidere/deschidere, plasat în lateral. Ceasul permite utilizatorilor să iniţieze apeluri, prin intermediul unui dispozitiv Samsung, dar şi accesarea jurnalului apelurilor. Alte caracteristici sunt comenzile vocale prin S Voice, integrarea cu smartphon-urile Galaxy S, aplicaţii pre-încărcate pentru social media şi multe altele.

  Este de notorietate că Samsung păstrează foarte bine secretele produselor, pe care urmează să le lanseze în piaţă, de multe ori lansând poze ale produselor, care au un design exterior „fals„. Prin urmare, pozele cu prototipul, pe care îl vedem, este diferit faţă de de produsul final.

  Samsung a planificat un eveniment, pe 4 septembrie 2013, la IFA 2013, în Berlin, unde este de aşteptat să lanseze un dispozitiv inovator, alături de Galaxy Note 3.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.