More

  UPC România: suntem pregătiţi să oferim clienţilor viteză la internet de 1Gbps

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Astfel în acest moment compania foloseşte tehnologia EURODOCSIS 3.0 care combină cablul coaxial cu fibra optică, iar reţeaua suportă o bandă dedicată doar pentru internet de 1Gbps, iar potrivit reprezentanţilor companiei următorul salt se va face cât de curând.

  UPC România oferă cea mai mare viteză de donwload la internet, iar investiţiile din ultimii ani se văd în reducerea pierderilor din ultimii ani când acestea depăşiseră cu mult cifra de afaceri.

  Astfel în 2010 UPC a realizat afaceri de  112 milioane de euro iar pierderea se ridica la 156 de milioane de euro, în 2011 a realizat afaceri de 103.4 milioane de euro, iar pierderea s-a ridicat la 73.5 milioane de euro, iar anul trecut compania a reuşit performanţa să reducă pierderile cu mai mult de 100 de milioane de euro faţă de nivelul de acum 3 ani realizând o cifră de afaceri de 99.1 milioane de euro cu o pierdere netă de 52 de milioane.

  În acest moment fiecare client UPC România care beneficiază de servicii digitale beneficiază de o bandă de 4.9 Gbps, dedicată serviciilor de internet, televiziune şi telefonie.

  Compania vrea ca până în 2015 să migreze toţi clienţii la internet la serviciile Fiber cu o viteză minimă de donload de 60 de Mbps. În perioada aprilie-august cel mai achiziţionat abonament la internet din portofoliul de către bucureşteni a fost cel care oferă o viteză la internet de 120 Mbps.

  Mai multe detalii pe ECONOMICA.NET

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.