IFA 2013 Cele mai aşteptate lansări

IFA 2013 Cele mai aşteptate lansări

Cristian Gănescu
- 3.09.2013, 11:17 în Gadgets
0

SHARES

Samsung, unul dintre cei mai mari producători de dispositive electronice şi IT&C, va lansa anul acesta la IFA noul Galaxy Note 3, ca va intra fix pe prima poziţie în portofoliul de smartphone-uri. Coreenii au anunţat că vor lansa Galaxy Gear smartwach-ul cu Android care din păcate nu vine cu un ecran flexibil, dar cei de la Samsung promit un design de invidiat.

Tot la expoziţia de anul acesta coreenii vor aduce televizoarele OLED cu ecran curbat şi ecrane 4K de mai multe dimensiuni.

Sony a anunţat deja lansarea Smart Watch 2 în luna septembrie a aestui an, iar IFA Berlin este locul perfect undă să facă o lansare oficială. Cea mai mare lansare a japonezilor este noul Xperia Z1, un smartphone rezistent la apă cu o camera de 20 de megapixeli.

Coreenii de la LG vin cu noi smartphone-uri şi prima tabletă de 8 inci cu ecran Full HD, posibile noi produse din gama video OLED şi 4K.

HTC vor lansa modelul One Max de 5.9 inchi, primul phablet al producătorului care va rula cu Android 4.3, cu un procesor Snapdragon 800, o memorie RAM de 2GB şi una internă de 32 GB.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!