More

  IFA 2013: ANDROID 4.3 disponibil pentru Samsung Galaxy S3 şi S4, din luna octombrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Astăzi, avem anunţul oficial, despre actualizarea software a celor mai de succes terminale ale Samsung, respectiv Galaxy S3 şi Galaxy S4, care, din luna octombrie 2013, vor primi versiunea 4.3 de la Android. Anunţul a fost făcut la evenimentul de lansarea a companiei, din cadrul IFA 2013, la Berlin.

  Din luna octombrie, ambele dispozitive vor primi actualizarea Android 4.3, iar Galaxy S4 va fi compatibil cu Galaxy Gear, care este compatibil, în prezent, numai cu Galaxy Note 3.

  Posesorii de Galaxy S3, în special, vor fi fericiţi, deoarece aşteptarea următoarei actualizări majore, după Android 4.1, a luat sfârşit şi va veni până la finalul acestei luni. Vor primi modificările minore pe care Android 4.3 le aduce, dar primesc şi caracteristica TouchWiz, inclusă pe Galaxy S4.

  Samsung nu a spus nimic despre Galaxy Note 2. Deşi acest dispozitiv a vândut milioane de unităţi, nu va primi cât de curând o nouă versiune de Android. Faptul că nu există încă o dată sigură pentru actualizarea dispozitivului, posesorii acestora se pot simţi neglijaţi.

  Totuşi, ca posesor de un astfel de dispozitiv, abia aştept actualizarea.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.