More

  Apple încurajează dezvoltarea jocurilor pentru noul iOS 7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Odată cu anunţul lansării ultimului sistem de operare Apple iOS 7, ultima versiune software pentru mobil, care va fi lansată pe 18 septembrie 2013, Apple acceptă şi încurajează, chiar, subscrieri ale aplicaţiilor şi jocurilor care încorporează tehnicile avansate pe care noul sistem de operare le oferă.

  Pe segmentul de jocuri pentru iPhone şi iPad, îmbrăţişarea suportului pentru controller presupune cercetarea remodelării Centrului de Jocuri şi cochetarea cu kitul Sprite pentru „crearea unor noi experienţe captivante, utilizând cele mai noi tehnologii pe care iOS 7 le oferă„.

  Cadrul controllerului pentru jocuri este operaţional atât pe iOS 7, cât şi OS X 10.9, iar acesta va permite utilizarea controllerelor MFi („made for iOS” – „realizat pentru iOS„) pentru dispozitivele Apple.

  Centrul de Jocuri va fi remodelat şi va primi câteva lucruri noi care vor implica clasamente generale şi posibilitatea pentru mai multe moduri pentru jocurile pe ture. Va exista şi autentificarea jucătorilor şi transmiterea securizată a scorurilor şi realizărilor din joc.

  Kitul Sprite este este un cadru grafic pentru dezvoltarea jocurilor 2D, mult mai uşor. Scopul este de a face mai uşoară randarea şi controlarea cadrelor, prin utilizarea suportului, pentru fizica jocului, a sistemului nativ, cât şi oferirea posibilităţii de a crea anumite efecte, mult mai spectaculoase, de ninsoare, foc, explozii şi fum.

  Punctul central pe care Apple se concentrează, prin dezvoltarea unor jocuri 2D foarte performante din punct de vedere grafic, este de a arăta impresionant, în ideea în care sistemul de operare poate primi un plus în calupul de caracteristici pregătite pentru lansarea din 18 septembrie 2013.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  1 Comment

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.