More

  Ai probleme cu bateria? Ai nevoie de Elton Boost Turbine

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Practic, combină două caracteristici vitale pentru un încărcător: este portabil, conţine acumulator care livrează energie pentru a reîncărca gadget-urile. Dispozitivul are dinam, ceea ce este genial. Dacă acumulatorul se descarcă, ai maneta la care învârţi, pentru a reîncărca, cât de cât, bateria de care dispune Elton Boost Turbine.

  eton-charger-3456_610x407

  BoostTurbine are dimensiunea şi greutatea unei surse de alimentare de laptop. Carcasa este din aluminiu, iar maneta dinamului este din plastic.

  Încărcătorul este dotat cu mufă USB standard şi mufă micro-USB, cât şi adaptor de la micro-USB la USBAcumulatorul poate fi încărcat prin USB, la calculator, sau cu orice alt gen de încărcător la priza, cu mufa USB (încărcatoarele de telefon).

  În cazul în care nu ai priză sau calculator, te afli la 2000 de metri altitudine sau în mijlocul deşertului, poţi folosi maneta, care, prin rotire, reîcarcă acumulatorul dispozitivului Elton Boost Turbine. Producătorul susţine că 4 minute de „învârtit” la manetă, oferă 1 minut de convorbire la smartphone. Viteza, cu care trebuie rotită maneta, este de 2 rotaţii pe secundă.

  Personal, sunt fascinat de lanternele cu dinam, posed una, pe care o am totdeauna în maşină sau în rucsac, în cazul în care „o iau la picior” pe cărările patriei.

  Faptul că acum există şi chargere cu dinam, înseamnă că putem să ne luăm liniştiţi gadget-urile cu noi, când mergem la Omu, sau pe Negoiu. În final, era să uit preţul: 99,99 de dolari. La acest preţ, verdictul este 5 stele din 5, în primul rând, pentru portabilitate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.