More

  Windows 8.1 se lansează. Butonul de „START” revine!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Windows 8.1 va fi disponibil de mâine, prin intermediul Windows Store. Microsoft lansează actualizarea sistemului de operare Windows 8, începând cu ora 14:00, ora României.

  Windows 8.1 conţine mai multe caracteristici noi, cât şi îmbunătăţiri, respectiv o integrare mai profundă cu produsele web ale Microsoft, cum ar fi Skydrive şi Bing, precum şi noul mod „split-screen” care promite o îmbunătăţire al multitasking-ului.

  Cea mai mare schimbare adusă sistemului de operare este reintroducerea butonului „START” şi accentul pe interfaţa, cunoscută anterior drept Metro. Utilizatorii pot acum porni programe direct din Desktop, nemaifiind necesar schimbarea pe interfaţa pentru tabletă.

  Putem privi această schimbare din două perspective. Fie Microfost a ascultat feedback-ul primit de la utilizatori, privind interfaţa sistemului de operare Windows 8, fie interfaţa a fost un eşec, utilizatorii de PC respingând-o în totalitate.

  Nu aş merge într-atât de departe, încât să spun că interfaţa a fost un eşec total, dar nu pot decât să ma bucur de noua actualizare cu care Microsoft a ieşit pentru satisfacerea nevoilor utilizatorilor. Până la urmă, „Clientul nostru este stăpânul nostru”, nu?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  3 Comments

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.