More

  BenQ 703D, un proiector perfect pentru gaming

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pentru că suntem gameri și întotdeauna dispuși la a face orice și a testa orice ne-ar putea îmbunătăți experiența de joc, ne-am gândit să încercăm și alte periferice, în afară de mouse, tastatură, căști, și anume, un proiector, în loc de clasicul monitor.

  Știam din auzite povești cu lag mare, lampi încinse, imagine nesatisfăcătoare. Prin urmare, am luat la test Benq 703D.

  Prima impresie? Excelent. Rezoluția nativă HD 720p oferă satisfacție maximă atât cinefililor cat și gamer-ilor.

  Luminozitatea are o valoare respectabilă, 2200 ANSI Lumen și un contrast de 10000:1, ceea ce în termeni populari înseamnă că poți să te uiți la proiecție cu un bec aprins prin cameră, sau ziua cu o draperie la geam (chiar dacă mai intră puțină lumină de afară).

  O altă caracteristică foarte bună pentru prețul pe care îl are proiectorul, este built-in 3D playback, asta însemnând conversie 2D- 3D realtime.

  Conectivitate? Nici o problemă, are toate conexiunile necesare pentru un proiector, video component input, video composite input, două HDMI-uri, D-Sub PC port, mini USB și RCA Audio, pentru că, are și boxă de 10W. Vine cu geantă, telecomandă și cablu D-Sub.
  Cât despre jocurile testate, cum arată la proiector? Uaaaau. Battlefield 3 și 4 și Warframe, se miscă genial, nici cea mai mică urmă de lag, iar la Battlefield chiar e foarte enervant să joci cu lag mai mare de 50-60 ms.

  Era să uit, durata de viață a lămpii, în condiții ECO, adică proiecție în format PAL sau NTSC nativ, este de 4500-6000 de ore. Deși producătorul nu specifică, bănuim că proiecția în HD reduce viața lămpii, probabil la 2500-3000 de ore.

  Cum ne plac calculele, asta ar însemna să vă uitați 8 ore pe zi, timp de un an de zile, ceea ce nu se va întâmpla, decât dacă ați fi de acord să participați la vreun concurs care are acest scop și vreun premiu consistent (haha).

  Culori bune , luminozitate bună, contrast bun(pentru un proiector), lag mic sau inexistent(pentru gameri), rezoluție nativă HD 720p, conectivitate foarte bună, totul la un preț cuprins între 2500 si 2900 de lei, în funcție de magazinul pe care îl alegeți.

  Pentru noi, care suntem gameri fără scăpare, dacă am avea de ales, la acest buget, între un televizor LED cu o diagonală undeva până în 125-130cm și acest proiector (cu toate minusurile pe care le are față de un televizor), am alege proiectorul și spunem asta din punctul nostru de vedere, pentru că suntem NoobZ.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.