INCREDIBIL. Planeta Marte, imagine panoramică 3D

Avatar
- 12.11.2013, 21:51 în Evoluţie
0

SHARES

Vă aduceți aminte de CURIOSTY, rover-ul trimis de NASA pe Marte. Din când în când, trimite imagini, iar noi ne delectăm cu acele imagini si ne minunăm cât de bizară și fascinantă este planeta roșie. Într-un articol de acum câteva zile, ne întrebam ce alte panorame 3D ar mai putea apărea, din moment ce am văzut panorame din spațiu, de pe pământ, de pe clădiri, din apă… A venit momentul PANORAMELOR 3D, de pe planeta Marte.
Această imagine panoramică cu unghi de 360 de grade, a fost pusă cap la cap de Andrew Bodrow din Estonia și este compusă din 101 fotografii, cu un total de 30000 de pixeli. Atenție, vă recomandăm să intrați în mod full-screen, pentru a vă bucura la maxim de imagine, sau dacă aveți proiector, nu vă sfiiți să îl folosiți.
Curiosity a fost ocupat în ultimul timp (e vorba de luni de zile) să călătorească spre Mount Sharp, un vârf de aproape 5 kilometri înălțime, care se afla în centrul craterului marțian numit Gale. Rover-ul a avut parte de câteva probleme pe data de 7 Noiembrie, data la care inginerii i-au făcut un upgrade de soft, însă după un reset și-a reluat toate operațiunile în condiții normale. Așteptăm noi imagini pe calea undelor, pentru că ne place foarte mult ce ne dezvăluie Curiosity despre planeta Marte.

Mars Panorama – Curiosity rover: Martian solar day 437 in The World

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!