More

  Playstation 4 face FURORI în SUA

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Compania nu a specificat însă dacă în această cifră, intră și consolele achiziționate în sistem „pre-order”.
  „Vânzările rămân la un volum foarte mare în America de Nord și asteptăm același entuziasm când vom lansa Playstation 4 și în Europa și America Latină, pe 29 Noiembrie”, spune Andrew House, CEO al Sony Computer Entertainment.

  ps4-hrdware-large18
  În America de Nord, cozile făcute de fani în fața magazinelor, au durat ore bune, în presă circulând zvonul că un client a declarat că a stat 20 de ore la coadă, în așteptarea lansării consolei.
  Bineânțeles că odată cu vânzările, a început și calvarul de pe forumuri, unde sunt nenumărate relatări despre problemele pe care consola le are.
  Sony a luat cunoștință de plângerile clienților, însă le consideră a fi incidente „izolate”, care au fost prevăzute de companie pentru această lansare.

  ps4-accesorios
  „Au existat mai multe probleme raportate, ceea ce ne-a condus la concluzia că nu există o problemă majoră singulară care să afecteze un procent mare din sistemele vândute” a declarat Sony către publicația IGN. „Numărul sistemelor afectate reprezintă mai puțin de 4% din numărul de unități vândute, cifră care se încadrează în estimările noaste pentru acest produs nou”.
  Așteptăm lansarea consolei și în Europa și sperăm să revenim cu un review la prima mână.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.