More

  5 aplicații care salvează relațiile la distanță

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cu tehnologia zilelor noastre, partenerul sau partenera de viață sunt doar la un click distanță. Rămâi conectat cu jumătatea ta indiferent cât de departe sunteți unul de celălalt.

  Următoarele 5 aplicații vor ține veșnică vie flacăra iubirii dintre voi.

  Couple

  Aplicația crează experiențe împărtășite care sunt jucăușe și drăguțe. TumbKiss îi permite partenerului să atingă aceeași parte a ecranului, pe care o atingi tu și provoacă o vibrație în ambele telefoane. LiveSketch îți permite să desenezi orice îți dorești în același timpcu persoana iubită. Aplicația este gratuită atât pentru iPhone, cât și pentru Android.

  SimplyUs

  Ajută cuplurile să își organizeze viețile împreună. Calendarul se actualizează automat atunci când jumatatea însemnează un eveniment important. Dacă vrei să îți uimești partenerul cu o vizită, vei ști cum anume să planifici totul. Aplicația este gratuită pentru iPhone, dar din păcate nu este disponibilă pentru Android.

  Avocado

  Este menită să fie ”un loc sigur pentru cupluri”. Like Snapchat, este aplicația care șterge automat mesajele de îndată ce au fost citite. Lucrurile sunt mult mai ușoare, de vreme ce evenimentele tale se sincronizează cu calendarul Google, astfel că toată lumea va fi pe aceeași pagină. Aplicația este gratuită atât pentru iPhone, cât și pentru Android.

  Klikaklu

  Îl trimite pe partenerul tău într-o adevărată vânătoare de comori folosind GPS-ul și funcțiile camerei. Urmărește progresul partenerului prin aplicație, chiar și la sute de kilometri distanță. Aplicația este gratuită pentru iPhone, dar nu este disponibilă pentru Android.

  Between

  Este un cod de trecere pentru cupluri pentru a-și depozita amintirile. Poți cotrobăi prin albumurile private și alte notițe ascunse folosind această aplicație. Event Box te ajută să găsești variantele cele mai bune pentru nopțile cu jumatatea ta. Aplicația este gratuită pentru iPhone și Android.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here