More

  FOTO! Așa arată bărbatul care nu a mai făcut baie din 1954

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Amou Hadji a ajuns pe primele pagini ale presei de pe întreg mapamondul când s-a aflat despre el că nu a mai făcut o baie de 60 de ani.

  Bărbatul de 80 de ani din Iran a acceptat să stea să i se facă o serie de fotografii care detaliază ce se întâmplă cu corpul uman în astfel de situații.

  Deloc surpinzător, Hadji are un miros profund, iar pielea lui este dură și solzoasă. Bărbatul este om al străzii și refuză să mănânce mâncare curată și să bea apă potabilă. Mâncarea sa preferată este porcul spinos și în mod regulat fumează o pipă umplută cu fecale de la animale.

  Hadji pretinde că a ales acest stil de viață pentru a rămâne în strânsă legătură cu pământul.

  ”Ultimul record al unei pentru persoana care nu a mai făcut baie de o groază de timp a aparținut unui indian de 66 de ani, Kailash Singh, care nu mai făcuse baie pentru peste 38 de ani. Surpinzător sau nu, când am cercetat trecutul lui Amou Hadji, am aflat că a trecut prin niște stări emoționale grele în tinerețe și de atunci a decis să plece să să ducă o viață izolată. A scăpat din mâinile unor tineri care s-au oferit să îl spele, pentru că este de părere că asta îi va aduce boală.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.