More

  11 vorbe de duh de la fondatorii WhatsApp, la un an de la vânzare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Exact acum un an, fondatorii WhatsApp, Jan Koum și Brian Acton, au devenit extrem de bogați când au vândut compania către Facebook pentru 19 miliarde, la 5 ani după lansarea aplicației.

  Koum și Acton s-au cunoscut când lucrau ca ingineri la Yahoo. Amândoi fac parte din categoria celor respinși de Facebook. Aceștia urăsc publicitatea și își doresc mult ca WhatsApp să rămână independentă chiar dacă este deținută de Facebook.

  Iată 11 citate ale celor doi milionari, fondatori WhatsApp:

  ”Să ai de-a face cu anunțuri este de-a dreptul deprimant. Nu faci viața nimănui mai bună dacă faci reclamele să meargă mai bine.”

  ”Vreau să fac un lucru, și să îl fac bine.”

  ”Nu vreau să construim o aplicație de combinații ca să poți găsi pe cineva ciudat cu care să stai de vorbă. Nu asta avem în plan. Suntem pentru intimitatea relațiilor.”

  ”Asta pute. Este o tehnologie moartă ca un fax lasat acolo din anii șaptezeci, stând acolo ca o vacă de numerar pentru transportatori.”

  ”Suntem ce mai atipică companie pe care o vei întâlni în Silicon Valley. Am fost fondați din 30 și ceva de persoane, ne-am concentrat asupra durabilității afacerii și a veniturilot, mai degrabă decât opținerea unui câștig rapid și mare, am fost incognito aproape tot timpul, suntem primii pe mobil, și suntem primii mondial.”

  ”Comparând totalul de utilizatori înregistrați cu utilizatorii activi este ca și cum ai compara Ferrari 250 GTO cu un skateboard.”

  ”Nu îmi este 100% clar ce merge la snapchat. Grozav, adolescenții îlpot folosi pentru a lenevi toată ziua. Nu-mi pasă. Am 42 de ani, în esență, căsătorit, cu un copil. Nu dau doi bani pe acest lucru.”

  ”Era atât de deprimant că școala noastră nici măcar nu avea o baie în interior. Imaginează-ți iarna ucraineană, -20 de grade, unde cei mici trebuie să se plimbe pe alee ca să meargă la baie. Nu am avut calculator până la 19 ani, dar am avut un abac.”

  ”Vrem să știm cât mai puține despe utilizatorii noștri. Nu îți știm numele, sexul… Am creat sistemul astfel încât să fie cât mai anonim posibil. Nu folosim publicitate, așa că nu avem nevoie de o bază de date.”

  ”Niciunul dintre noi doi nu avem abilitatea unui taur.”

  ”Nu ne vom opri până când fiecare persoană de pe planetă își va permite să comunice rezonabil cu prietenii și cei iubiți.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.