0

SHARES

Tesoro Gungnir Black – mouse-ul optic de gaming cu iluminare RGB

Cristian Gănescu
- 27.02.2015, 9:47 în Periferice

Tesoro Technology USA Inc. a anunțat astăzi lansarea unui nou mouse optic, pentru gaming, care vine echipat cu iluminare RGB personalizată.

Numele de Gungnir Black a fost ales din mitologia țărilor nordice. Are un sensor de 3500 DPI care asigură un comtrol lin al miscărilor atunci când te chinui să iei în vizor un inamic.

Dar caracteristica ce îl scoate în evidență este funcția de iluminare de tip LED, personalizată, alături de butoane programabile.

Teroso vine la pachet și cu un software care va permite jucătorilor să regleze funcția DPI, nivelul de intensitate a iluminării, cât și culorile.

Multi vor spune “Ok, și? Care este faza? Nu este nimic special la mouse-ul acesta”. Pai nu. La capitolul funcționalitate și inovație nu vine cu nimic nou, DAR – și aici este un mare DAR – prețul va fi ăn jur de 29 de dolari. Probabil în Europa va ajunge la un preț de 29 de euro, cee ace este mult mai ieftin ca un mouse de gaming care îți oferă mai mult, dar nu prea ai la ce sa îl folosești.

Majoritatea gamerilor nu urcă peste 3200 DPI, iar mouse-ul meu cu 8200 DPI, nu a atins niciodată cota respectivă. În concluzie, pentru gamerii care se feresc de laser și doresc un mouse de gaming la un preț acceptabil, este o opțiune bună.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!