More

  Noile telefoane Samsung: Galaxy S 6 și Galaxy S 6 Edge

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung o ia de la zero. În ultimii patru ani, telefoanele emblematice Galaxy S au afișat cele mai bune display-uri și cele mai puternice circuite din industri, dar toate aceastea au fost înfășurate în niște carcase ieftine de plastic. Între timp, Apple, HTC și Xiaomi au scos pe piață telefoane superbe realizate din materiale premium.

  Acest lucru se va schimba în luna aprilie, când Samsung lansează Galaxy S 6, noul telefon emblematic anunțat la Mobile World Congress de la Barcelona. Galaxy S 6 este făcut în întregime din metal și sticlă și va veni în două variante: Galaxy S 6 ”obișnuit” și Galaxy S 6 Edge, care are ecranul curbat.

  Samsung a început proiectarea Galaxy S 6 de la zero cu circa un an în urmp în cadrul unui program numit Project Zero. Întrucât ulrimele modele Galaxy au fost proiectate cu modelul precedent în minte, Galaxy S 6 este cu totul nou. Samsung a abandonat chiar unele dintre principiile sale anterioare, în scopul de a evidenția designul Galaxy S 6. Nu este rezistent la apă, nu îi poți schimba bateria și nu există niciun slot pentru a indroduce memorie suplimentară.

  Ambele modele fac același lucru, doar că Galaxy S 6 Edge are câteva lucruri suplimentare. Acesta îți permite trecerea de la porțiunea curbată a ecranului pentru a vedea o listă cu contactele tale preferate și obținerea de alerte atunci când ai un apel nepreluar sau un text de la unul dintre aceștia. Mai mult decât atât, Samsung spune că ecranul curbat nu servește nicio funcție, alta decât pentru a arăta bine. (Cu siguranță va fi mai scump, dar Samsung nu a spus cât de mult va costa, încă.)

  Galaxy S 6 va veni într-o varietate de culori: alb, negru, auriu, albastru și verde închis. Samsung a folosit un procedeu special pentru a face culorile să se schimbe pe stică atunci când sunt privite din unghiuri diferite și există un cadru de aluminiu pe margine care le ține împreună.

  Pe lângă designul fizic, Samsung a curățat si software-ul. Telefonul nu este încărcat cu o mulțime de caracteristici inutile. Noua versiune Samsung TouchWiz pentru Android este mai curată și mai ușor de navigat. Toate aplicațiile de bază, cum ar fi e-mailul, calendarul și muzica, au un aspect nou. În plus, telefonul va fi livrat cu unele dintre aplicațiile Android Microsoft, cum ar fi OneNote, OneDrive și Skype.

  Pe site-ul de hardware, Samsung a îmbunătățit camera de 16 MP a telefonului cu stabilizare optică a imaginii și unele caracteristici, cum ar fi software-ul care îți permite să urmărești un subiect în mișcare și să rămâi concentrat pe ea. Telefonul include, de asemenea, un plug special, care îți permite să-l încarci mai repede decât în mod normal, până la 50% în 25 de minute. Samsung include pentru prima dată încărcare fără fir. Aceasta funcționează cu încărcătoare wireless standard sau poți cumpăra încărcător propriu Samsung, care pare destul de ok.

  Samsung a înbunătățit și senzorul de amprentă digitală încorporat în butonul de start. Modelul de anul trecut impunea trecerea degetului peste buton în dreapta pentru a debloca telefonul. Senzorul Galaxy S 6 este mai mult ca senzorul Touch ID de la iPhone, ceea ce înseamnă că poți plasa degetul pe buton în orice orientare și o să se înregistreze. În teste, senzorul de amprentă digitașă Galaxy S 6 a lucrat la fel de bine ca cel de pe iPhone.

  Noul senzor de amprentă digitală permite, de asemenea, noua platformă Samsung Pay, care se va lansa în această vară, ceea ce îți va permite să îți faci plata facturilor chiar de pe telefon. Visa și MasterCard au semnat deja în calitate de parteneri, iar Samsung a declarat că este în discuții cu bănci cum ar fi Bank of America și American Expres pentru a le aduce la bord în timp pentru lansare.

  Samsung s-a chinuit pentru a concura la nivel înalt pe piața de smartphone-uri cu unele companii care fac telefoane, dar nu sunt atât de bune, dar costa de două ori mai mult. Până în prezent, telefoanele Samsung nu au reuși să se diferențieze suficient pentru a justifica costul lor suplimentar. Speranța de data aceasta pare să fie pusă într-un design premium.

  Galaxy S 6 și Galaxy S 6 Edge intră în vânzare în aprilie, iar prețurile vor varia în funcție de purtător.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.