0

SHARES

Apple iPad Pro s-ar putea lansa în luna septembrie

Cristian Gănescu
- 6.03.2015, 9:23 în Tablete

Au apărut tot mai multe zvonuri despre noua tabletă Apple,  iPad Pro sau iPad Plus, care va avea un display de 12.9 inch Oxide LCD și port USB 3.0.

Astfel avem informații despre noile caracteristici tehnice pe care noua tabletă le va avea. Apple iPad Pro va avea display de 12.9 inch, dar, din păcate, nu va fi lansat mai devreme de finalul acestui an.

Potrivit Bloomberg, Apple a hotărât să amâne producția în masă a acestui model din considerente logistice, principala problemă fiind deficitul de display-uri din stoc.

Alte informații publicate de The Wall Street Journal susțin aceași problemă în procesul de fabricație, care ar cauza această amânare, dar mai aflăm că Apple va include un port USB 3.0, care va da un plus de viteză în interconectivitatea tabletei cu alte periferice.

Mai mult, publicația susține că Apple caută modalități de a îmbunătăți rata de încărcare a bateriei și că va avea o baterie cu o capacitate mai mare decât iPad Air 2.

De asemenea, și sursele Wall Street Journal vorbesc despre un display de 12.9 inch, nu 12.2 inch, cum s-a vehiculat anterior.

Tot despre  display aflăm informații să de la DigiTimes. Publicația spune că are informații de la surse din lanțul de aprovizionare, care susțin că Apple va folosi panouri Oxide LCD pentru noul model iPad.

Sharp ar furniza aceste display-uri, în vreme ce LG va fi furnizor de rezervă. Display-urile Oxide LCD sunt mult mai luminoase și rezoluție mai mare, au un timp de răspuns mai rapid și o saturație mare de culoare, fiind mult mai subțire și mai eficient energetic ca display-urile LCD convenționale.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!