More

  Telefoane și accesorii pentru femeile active

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În ultima perioadă se observă o creștere pe piață a accesoriilor de tip ceas sau brățară inteligente. Aceste accesorii sunt perfecte pentru orice împătimită de fitness, dar și pentru femeile active, care sunt pe fugă tot timpul și doresc să își monitorizeze activitatea zilnică.

  Ceasurile precum MyKronoz ZeBracelet 2 se conectează prin Bluetooth la orice dispozitiv și transpun funcțiile principale ale telefonului pe ceas. În plus, acestea sunt dotate cu senzori care măsoară activitățile fizice, numărul de calorii arse și calitatea somnului celei care le poartă.

  „Dacă un smartwatch este prea mult, puteți alege să-i faceți cadou o brățară. Sony are un astfel de produs, SWR10, care este din silicon, astfel putând fi folosită chiar și la înot. Utilizată împreună cu aplicația dedicată, Lifelog, această brățară monitorizează activitățile fizice și, în plus, prezintă o evidență a obiceiurilor zilnice, inclusiv navigarea pe Internet, comunicarea pe rețelele sociale sau pozele realizate”, a adăugat Ioana Trifu – ThePhoneGeeks

  Tot în categoria cadourilor cu un preț rezonabil, dar extrem de folositoare pentru persoanele sportive, se află și tocurile sport și suporturile pentru bicicletă, compatibile cu mai multe dimensiuni de telefoane.

  Dacă femeia din viața ta este concentrată pe cariera ei, specialiștii îți recomandă să-i oferi un BlackBerry Q10, care are și tastatură QWERTY, fiind ușor de manevrat. În plus, va fi impresionată când îi vei spune că pentru siguranța comunicațiilor în sectorul business, cei de la BlackBerry se ocupă direct de criptarea mailurilor.

  O variantă mai accesibilă și în același timp mai colorată, este Nokia Lumia 1320. Acest smartphone are avantajul sistemului de operare Microsoft, iar dacă la birou utilizează, cu precădere, programe Microsoft, îi va fi foarte simplu să folosească acest birou-mobil dotat cu toate programele cunoscute.

  „Pentru siguranța și comoditatea unei șoferite împătimite, un carkit este cadoul potrivit. Un model de tipul Jabra Drive are un design elegant, este ușor de folosit, iar bateria rezistă până la 30 de zile în stand-by și peste 20 de ore în convorbire”, a precizat Ioana Trifu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.