More

  Google deschide primul magazin sub marcă proprie în Londra

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a deschis primul său magazin fizic sub marcă proprie, optând pentru locația Currys PC World din London Tottenham Court Road.

  Magazinul, care urmează să fie denumit The Google Shop, va vinde gama de telefoane Android a companiei și tablete, laptop-uri Chromebook și servicii de televiziune Chromecast.

  Magazinul va avea tutoriale care le arată consumatorilor modul de utilizare a dispozitivelor și organizează demonstrații cu aplicațiilor cheie Google.

  Este pentru prima dată când Google deschide un magazin sub nume propriu și subliniază modul în care companiile online explorează modalități de a deschide magazine fizice. Amazon ia, de asemenea, în considerare deschiderea unui magazin fizic într-o locație independentă din New York.

  Google a deschis în 2011 un magazin ”Chromezone” în Tottenham Court Road, care a fost atunci lansat în Marea Britanie de către Dixonis, proprietarul Currys PC World. Mai mult decât atât, Google a mai deschis ”Androidland” în magazinele din Australia.

  Cu toate acestea, aceasta este prima dată când Google a dechis un magazin sub marca proprie. El va funcționa ca un ”magazin în magazin”, în Currus PC Word.
  Google mai plănuiește să deschidă alte două magazine în Currys PC World din Fulham, în vestul Londrei și Thurrock, Essex.

  James Elias, directorul de marketing din Marea Britanie pentru Google, a declarat: ”Suntem incredibil de încântați să lansăm acest spațiu – primul de acest timp din lume!”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.