More

  VIDEO! iPhone 6 din aur de 24K scufundat într-o lampă cu lavă

  TechRax a făcut un experiment interesant cu un iPhone 6 din aur de 24K.

  Aceștia au achiziționat cea mai mare lampă cu lavă pe care au găsit-o la vânzare în magazine, au spart orificiul de la suprafață și au dat drumul unui iPhone 6 din aur de 24K în lichid, dar nu înainte de a porni muzica.

  Spunem că este un experiment interesant pentru că, acest iPhone 6 a rezistat mai bine de un minut în lichid, cu muzica pornită, comparativ cu alte experimente făcute pe telefoanele iPhone, în care acestea nu rezistau deschise în apă mai bine de 30 de secunde.

  Când smartphone-ul s-a închis, s-a întâmplat un lucru bizar, iar cei care au făcut experimentul se temeau că iPhone-ul 6 ar fi putut să explodeze.

  Totuși, acest lucru nu s-a întâmplat, dar pentru aproximativ două minute, în partea superioară a telefonului a clipocit o luminiță care dădea impresia de scurtcircuit.

  În cele din urmă, iPhone-ul a fost scos din lavă, nu a mai putut fi pornit, dar suprafața de aur a rămas intactă.

  Reacțiile celor care au văzut experimentul nu au întârziat să apară, unii spunând că preferă să rămână la Android, pentru aplicațiile mult mai bune de care au parte, alții considerând o risipă de bani experimentul și un real pericol ce putea fi creat din cauza lavei.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here