More

  Telekom anunță servicii inovatoare de cloud pentru clienţii de business

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telekom Romania a anunţat joi planurile pentru 2015, care continuă abordarea strategică din 2013-2014, concentrându-se pe două direcţii majore: experienţe de top pentru consumatori  şi leadership tehnologic prin inovaţie, în toate domeniile.

  Pe segmentul B2B, companiile vor continua să beneficieze de un portofoliu complet de soluţii fixe şi mobile, aplicaţii şi soluţii IT integrate. La acestea, se pot adăuga soluţii inovatoare de cloud şi M2M, menite să crească competitivitatea companiilor. De asemenea, „Cloud VPN”, un serviciu inovator pentru reţele virtuale private, lansat luna aceasta în premieră de Deutsche Telekom în Croaţia, Ungaria şi Slovacia, va deveni disponibil şi pentru clienţii din România.

  Peste 1 milion de locuinţe acoperite cu fibră optică şi dublarea acoperirii 4G până la finalul anului

  Pentru a menţine leadershipul tehnologic, Telekom va continua migrarea la IP a clienţilor actuali. Astfel, aceştia vor beneficia de servicii moderne, îmbunătăţite. De asemenea, compania va continua extinderea reţelei bazate pe fibră optică (FTTH/FTTB). Numărul estimat de locuinţe acoperite cu fibră optică până la finalul anului este de un milion, în timp ce până la finalul anului 2016 acoperirea va atinge 2 milioane de gospodării. Pe segmentul mobil, acoperirea 4G se va dubla până la finalul anului.

  Iniţiativele destinate valorificării infrastructurii vechi de cupru vor continua, la fel şi eforturile de a deveni furnizorul numărul unu pe segmentul wholesale de tip backhaul. Procesul de monetizare a activelor colaterale, cu scopul de a finanţa creşterea companiei, va genera venituri pentru activităţile principale. Vânzarea anumitor proprietăţi în cursul anului 2015 este estimată să genereze zeci de milioane de euro pentru investiţii în creşterea calităţii reţelei.

  Abordarea inovatoare se va reflecta nu doar pe partea operaţională, dar şi prin dezvoltarea unor zone precum eBusiness, eSales, eCommerce şi ePayment.

  Observăm că inovaţia tinde să aibă cicluri tot mai scurte. Ce înseamnă acest lucru pentru noi? Trebuie să absorbim mai multă expertiză tehnologică, să ne perfecţionăm continuu capacităţile, să oferim servicii mai rapide şi mai bune”, a concluzionat Nikolai Beckers.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.