More

  Xerox, pentru a 9- a oară în TOP ”Cele mai etice companii din lume”

  Xerox a fost inclusă, de către Institutul Ethisphere, lider mondial în definirea și promovarea standardelor și practicilor etice în afaceri, în clasamentul celor mai etice companii din lume, în 2015.

  Compania a fost nominaliză pentru al nouălea an consecutiv, fapt care arată recunoașterea meritelor și angajamentului Xerox de a promova standarde și practici etice în afaceri, care oferă valoare, pe termen lung, principalelor părți interesate, inclusiv clienți, angajați, furnizori, autorități de reglementare și investitori.

  Distincția Cele mai etice companii din lume® recunoaște meritele organizațiilor care au un impact semnificativ asupra modului de desfășurare al afacerilor, prin promovarea unui cod de etică și transparență, la toate nivelurile companiei.

  În acest an au fost nominalizate 132 de companii, din 21 de țări, care reprezintă peste 50 de industrii. Dintre acestea, 15 companii au fost premiate pentru a noua oară consecutiv, iar 11 au primit distincția pentru prima dată. În procesul de evaluare au fost analizate criterii precum: industria în care activează compania, mărimea acesteia, localizarea geografică etc.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here