More

  Noul update GTA Online Heists a înghețat serverele Rockstar

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Rockstar și-a cerut scuze după ce, „din cauza popularității”  noului update al jocului GTA ONLINE, utilizatorii nu se mai pot loga în joc.

  Mult așteptata actualizare a jocului Grand Theft Auto Online a fost lansată, acordând miilor de fani acces la un nou arsenal și vehicule cu ajutorul cărora să execute cât mai multe spargeri îndrăznețe.

  Ei bine…numai anumitor fani. Popularitatea actulizării a cauzat o cedare a serverelor Rockstar, sub presiunea numeroaselor cereri.

  „Suntem conștienți de anumite probleme pe care le întâmpină jucătorii cu conexiunea la serverele GTA Online, cât și problemele cu serviciul Xbox Live”, a scris compania într-o postare de pe pagina de support.

  „Lucrăm intens pentru acordarea accesului la GTA Online, cât mai repede cu putință. Între timp, vă rugăm să vizitați această pagină de support pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre problemă”.

  Actualizarea gratuită permite jucătorilor să își unească forțele pentru a planifica și pune în aplicare spargeri, iar pentru asta, au la dispoziție vehicule și arme noi, cât și costume special create pentru astfel de situații.

  Pentru posesorii de Xbox One și PlayStation 4, actualizarea vin la o mărime de 4.8 GB, în vreme ce PS3 și Xbox 360 vor ceda numai 1.5 GB de spațiu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here