More

  Google lansează EMIC, un scurt documentar inspirat de Interstellar

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Disponibil gratuit pe Google PlayEMIC este un scurt documentar care a fost inspirat de filmul Interstellar.

  Creat din mii de filme trimise de la diverși utilizatori de pe tot globul, filmul încearcă să capteze ceea ce oamenii consideră că este cel mai important moment din istoria omenirii.

  Descrierea de pe Google Play spune că documentarul „va servi ca o capsulă a timpului care va arăta generațiilor următoare cum a fost viața pe Pământ, în cazul în care vom părăsi această planetă”.

  Titlul filmului, EMIC, este un cuvânt care înseamnă „analiza fenomenelor culturale din perspectiva celui care participă la cultura care face obiectul studiului”, potrivit lui Merriam-Webster.

  Filmul conține o serie de materiale trimise de utilizatori, inclusiv poze, muzica, filmulețe și desene. Cu alte cuvinte, filmul încearcă să creeze o capsulă a cunoașterii, cu scopul de a rămâne generațiilor următoare.

  Momentul lansării coincide cu lansarea digitală a filmului Interstellar. Lansat astăzi, cei interesați de film pot achiziționa o copie numai în format digital. Peste două săptămâni, filmul va fi lansat pe format DVD și Blu-ray.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.