More

  Accesoriul pe care posesorii de Apple Watch trebuie să îl dețină

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De la lansarea Apple Watch, foarte mulți producători de accesorii au început să producă tot felul de accesorii cu care să încânte posesorii mult așteptatului dispozitiv.

  Conștienți că perioada de funcționare a bateriei va fi o problemă clară pentru posesorii acestor dispozitive, o firmă din Santa Barbara a creat un „Pod”.

  Bateria portabilă are o baterie de 1800 mAh care ar fi capabilă să încarce bateria Apple Watch de până la patru încărcări.

  Odată ce Pod-ul s-a încărcat complet, nu trebuie decât să conectezi ceasul, prin intermediul cablului, la Pod, iar dispozitivul va începe să se încarce.

  Are numai 7 cm în diametru și o grosime de 2.5 cm, dispozitivul cântărind numai 80 de grame. Este suficient cât să încapă într-un buzunar. Un bonus ese includerea unor porturi USB de tip A și C, ceea ce înseamnă că Pod-ul Nomad poate fi folosit pentru a fi încărcat la orice dispozitiv care are un port USB.

  Sigur, posesorii Apple Watch ar prefera să aibă o baterie care să funcționeze mai mult de 18 ore, decât să apeleze la încă un gadget, dar până când tehnologia vine pentru a pava acest drum, dispozitivele cum este Pod-ul Nomad sunt o soluție reală la o problemă actuală.

  Pod-ul este disponibil în mai variante de gri, argintiu sau negru și va începe să fie distribuit începând cu 15 iunie, la un preț de 60 dolari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.