More

  Spectra lansează pompele de sân electrice duble și în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Spectra, unul dintre cele mai apreciate branduri de pompe de sân din SUA și Australia, se lansează pe piața de specialitate din România cu o serie de produse profesionale și inovatoare.

  Spectra vine în întâmpinarea nevoilor mamelor care alăptează, punându-le la dispoziție o gamă variată de pompe de sân electrice duble, care le ajută să extragi mai mult lapte într-un timp foarte scurt.

  Brandul aduce pe piața din România patru produse principale: pompă de sân electrică dublă S2, pompă de sân electrică M1, pompă de sân electrică dublă DEW 350 și pompă de sân dublă portabilă 9 plus. Tehnologia folosită pentru extragerea laptelui le plasează în rândul pompelor profesionale folosite pentru spitale. Prețul foarte atractiv comparativ cu alte pompe electrice duble, le face accesibile pentru a fi folosite acasă.

  “Am adus Spectra Baby pe piața locală dintr-o nevoie familială, iar mai apoi a devenit un proiect mai mare, deoarece clientela și persoanele care au testat produsele le-au cerut ulterior. Proaspetele mămici au nevoie de pompe duble care extrag laptele repede și mai ales fară durere. Acestea fiind printre cele mai bune din lume, am văzut necesară prezența lor și la noi, la doar un click și o zi distanță”, afirmă Lucian Leibovici, General Manager EduClass, unic distribuitor Spectra Baby în România.

  Începând cu luna martie a acestui an, pompele de sân Spectra Baby pot fi achiziționate online pe www.spectrababy.ro, EduClass având în plan încheierea unor parteneriate comerciale privind o rețea de distribuție mai extinsă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.