More

  Steve Jobs nu își lăsa copiii să folosească iPad-ul – Vezi care este motivul

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ce poți înțelege atunci când afli că Steve Jobs, chiar el, nu le permitea copiilor săi să utilizeze iPad-ul?

  Întrebat de reporterul de la New York Times, Nick Bilton, dacă cei mici au îndrăgit iPad-ul, Jobs a răspuns: ”Nu l-au utilizat. Noi limităm cât de mult posibil accesul la tehnologie al copiilor acasă.”

  Uimitor răspunsul, nu-i așa? Tendința directorilor de tech care nu își lasă copiii să utilizeze prea mult tehnologia, este în plină ascensiune. Ba mai mult, aceștia au preferat să își trimită copiii la școli unde nu au acces la calculatoare, dar pot să învețe cât mai mult despre natură și artă.

  ”Copiii mă acuză pe mine și soția mea că suntem fasciști și prea preocupați de tehnologie”, spune Chris Anderson, CEO al 3D robotics și tată a 5 copii. ”Ei spun că niciunul dintre prietenii lor nu au parte de astfel de reguli… Asta se întâmplă pentru că am văzut pe pielea mea pericolele tehnologiei. Am văzut în mine asta, nu vreau să văd ce se întâmplă cu copiii mei.”

  ”Când vine vorba de asta, tehnologia poate provoca dependență, iar asta este valabil și pentru copiii, de asemenea. Am văzut cât de greu poți să iei un iPad din mâna unui copil mic, iar când spun mic mă refer la unul de 2 ani. E ca și când ar fi drogat, iar dispozitivul îi dictează ce să facă. Vreau să le ofer copiilor o viață liberă, așa că înțeleg de ce au procedat Steve Jobs și Chris Anderson”, a precizat Nick Bilton.

  Asigurați-vă că cei mici petrec suficient timp în natură. S-ar putea să vă considere răi acum când le interziceți accesul la tehnologie, dar s-ar putea, de asemenea, să vă mulțumească la un moment dat în viață. E bine să lași copiii să-și traiască copilăria și să îi mai ții o vreme departe de capcana maturității.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.