More

  Marea problemă a display-ului Retina MacBook Pro

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Mai mulți utilizatori au sesizat o problemă la suprafața display-ului Retina MacBook Pro. Stratul antireflex se cojește de pe suprafața lucioasă.

  Utilizatorii s-au confruntat cu această problemă au făcut mai multe plângeri, mai ales că nu este ceva ce poate apărea din utilizarea uzuală a laptopului.

  În imaginile care însoțesc sesizările se vede cât de rău arată display-ul. Mai mult, se pot vedea foarte clar zonele în care stratul antireflex a rămas. Unii clienți care s-au confruntat cu această problemă spun că asta se întâmplă chiar dacă urmezi pașii pe care Apple i-a furnizat pentru îngrijirea display-ului.

  Un utilizator a spus că a avut aceeași problemă și a urmat instrucțiunile de curățare de pe site-ul Apple. Încerca să indepărteze o pată din colțul ecranului, dar imediat a apărut o zgârietură fină și strălucitoare. A tot crescut în dimensiune și părea ca un strat se decojea, la fel cum spunea toată lumea că se întâmplă.

  Au fost utilizatori care au afirmat că au putut repara laptopul sub garanție, dar unora li s-a spus că daunele nu sunt acoperite de garanție, acest lucru însemnând că trebuiau să plătească din propriul buzunar o sumă care nu este chiar mică, ci se ridică la câteva sute de dolari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.