More

  Cum îți poți controla visele în fiecare noapte

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Oamenii încearcă întotdeauna să își controleze visele și, cel mai probabil, este mai simplu decât te gândești.

  Potrivit Daily Mail, una din opt persoane va avea un vis lucid pe parcursul vieții.
  Când dormim, intrăm și ieșim dintr-un anumit stadiu de somn, lucru legat de frecvența valurilor creierului.

  În somnul REM, ochii tăi se mișcă înainte și înapoi sub pleoapa închisă. Aceste mișcări sun legate de direcțiile în care privești în vis. Cercetările arată că visătorii lucizi au anumite caracteristici comune precum: creativitatea, problema cu lipsa de orientare, cred în responsabilitatea personală.

  Cum să fii conștient de visele tale?

  Cheamă-ți înapoi visele

  Fiind capabil să chemi înapoi un vis te va ajuta să fii conștient de lucrurile pe care le visezi și să poți controla lucrurile.

  De aceea, păstrează un jurnal. De îndată ce te trezești, mai stai puțin întins și încearcă să îți reamintești visele. Scrie ceea ce îți amintești din vis și concentrează-te pe detalii și construiește o imagine clară a visului.

  Odată ce ai păstrat un jurnal de vise pentru 2-3 săptămâni, poți începe o analiză a viselor pentru a putea recunoaște evenimentele care s-au întâmplat. Asta ar putea fi orice: o persoană anume, un obiect sau un loc care continuă să reapară.

  Vezi cât este realitate

  Bifează realitatea, asta își va permite să îți dai seama începi să visezi când vezi un lucru în mod special, un semn. Asta îți face mai ușoară intrarea într-un vis lucid. Încearcă și tu.

  Uită-te la ceas, uită-te în altă parte, apoi uită-te din nou la ceas. Când visezi, creierului îi este greu să continuie secvențele. Dacă timpul este radical diferit a doua oară când te uiți, da, visezi!

  Crezi că ai superputeri? Poți zbura, poți vorbi chiar dacă ai căile respiratorii blocate, îți schimbi înfățișarea, te uiți în oglindă și arați diferit, te uiți la mâini și îți lipsește un deget. Ei bine, astea toate se întâmplă în vis.

  Știai că melatonina din mâncare este strâns legată cu inducerea viselor lucide? Semințele de muștar alb și negru, migdalele, semințele se floarea-soarelui, cireșele, orezul, ridichile, roșiile sau bananele, sunt doar câteva dintre alimentele care conțin melatonină. Ca visele tale să pară mai reale, pentru a putea să le chemi înapoi și să poți fi conștientă de faptul că visezi, consumă alimente bogate în melatonină și renunță la alcool, care face tot procesul greu, dacă nu chiar imposibil, de controlat.

  ”Dacă trebuie să dormi o treime din viața ta, de ce ar trebui să dormi și în visele tale, de asemenea?”, este de părere Dr. Stephen LaBerge, psiholog și autor al studiului despre visatul lucid.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.